ΕΣΟΕ στο  esoe facebook group
Εκτύπωση
PDF

15o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator.

15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος 1-2 Δεκεμβρίου 2012

Η Ορθοδοντική Εταιρεία της Ελλάδος, η Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος και η Ελληνική Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, σε συνεργασία με τον Επαγγελματικό Σύλλογο Ορθοδοντικών Ελλάδος συνδιοργανώνουν φέτος το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο.

Το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 253, Ταύρος στις 1-2 Δεκεμβρίου 2012 με συντονιστές τους εκπρόσωπους των τριών εταιρειών, Δρ Παναγιώτη Χατζόπουλο, Δρ Αριστείδη Μέλκο και Καθηγητή Κωνσταντίνο Αλεξανδρίδη αντίστοιχα και με επιτροπή συνεδρίου τους κκ. Καθηγητή Ιωάννη Ιατρού και Εμμανουήλ Ιγγλέζο.

Η εκδήλωση αυτή αναμένεται να αναδειχθεί σε ένα μεγάλο γεγονός καθώς η επιστημονική συνεργασία Ορθοδοντικών και Στοματικών και Γναθοπροσωπικών Χειρουργών τους δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το επιστημονικό τους έργο και να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις.

Το κατευθυνόμενο πρόγραμμα του Συνεδρίου αποτελείται από τρία στρογγυλά τραπέζια, όπου θα συμμετέχουν αξιότιμοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Πανεπιστημιακής Κοινότητας και αναγνωρισμένοι Ορθοδοντικοί και Στοματικοί και Γναθοπροσωπικοί Χειρουργοί που θα παρουσιάσουν τα θέματα: Σχιστίες στη Στοματική και Γναθοπροσωπική περιοχή, Σύγχρονη Συνδυασμένη Ορθοδοντική και Χειρουργική Θεραπεία, Μικρές Χειρουργικές Επεμβάσεις στην Υπηρεσία της Ορθοδοντικής. Στις εισηγήσεις θα αναπτυχθούν θέματα όπως: Συνδυασμός Γλωσσικής Τεχνικής και Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, Τεχνική Invisalign – Εμβιομηχανική προσέγγιση και Κλινική αποτελεσματικότητα, Πιστοποίηση Ποιότητας κατά ISO – Νομοθεσία και Πρακτική κ.α. Τέλος, θα υπάρχουν ελεύθερες ανακοινώσεις.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου και παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί η 2η Ημερίδα Ορθοδοντικής Οδοντοτεχνικής, όπου θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στα ορθοδοντικά μηχανήματα, Ακόμη, με την εποπτεία του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος, θα διεξαχθεί ημερίδα για τους Βοηθούς Ορθοδοντικών Ιατρείων που θα περιλαμβάνει θέματα σχετικά με την οργάνωση και διαχείριση ιατρείου, τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας ISO κ.α.

Κεντρικός ομιλητής της Τελετής του 15ου Πανελληνίου Συνεδρίου θα είναι ο Καθηγητής κ. Χρήστος Ζερεφός, Ακαδημαϊκός. Πληροφορίες – Γραμματεία Συνεδρίου: Ορθοδοντική Εταιρεία της Ελλάδος, Μαυρομιχάλη 95-97, 11472 Αθήνα, Τηλ./Φαξ: 210 3615432, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.grortho.gr